Első nekifutásra...
2015. június 12. írta: johndoe47

Első nekifutásra...

elindultunk...

Első nekifutásra, nem szeretnék oldalakat írni, sőt, nem is törekednék arra, hogy órákig feltartsam magam egy poszt megírásával. 

Egy picit rólam, egy picit a blogról, és egy kicsit arról hogy mire számíthatunk.

- Azt hiszem, rólam elég annyit tudni, hogy nem a Való világ legújabb szériájáról szeretnék blogot vezetni, de nem is Stohl Buci újabb közúti balesetokozásairól. Arról szeretnék írni, ami érdekel, amit szeretek, ami leköt. Nem szeretnék naponta posztolni, de tán hetente sem. Nem érdekel a mennyiség, nem vágyom a butított tömegre. A minőség, a stílus és az egyéniség éltet. 10-608x758.jpg

Lesz itt szó sportról, sorozatokról, filmekről, az emberi kapcsolatokról, internetről... ami érdekel, arról írok is. A terveim megvannak, a kérdés már csak az, képes vagyok-e, véghez vinni azt, amit kitaláltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://doevilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr947535760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása